Nå kan du printe ut vårt stemmeskjema!

59295597_575528119603816_3598233234476892160_n

I år har vi laget vårt eget stemmeskjema!
Vi i Eurovision på norsk vet at mange der ute liker å rangere og gi score, og mange avholder Eurovision-fester hvor samtlige fest-deltakere konkurrerer om å spå riktig resultat. Uansett hvordan du vil bruke ditt stemmeskjema, så har vi nå opprettet vårt eget som du kan laste ned og printe ut. I første omgang har vi stemmeskjemaer til første og andre semifinale, som avholdes 14. og 16. mai. Selve finale-skjemaet kommer da vi kjenner alle finalistene og hvilken rekkefølge de skal opptre i. Slå deg løs, skriv ut skjemaer til hele gjengen og nyt Eurovision 2019 til det fulle!
Last ned og print ut her (PDF):

Stemmeskjema: Semifinale 1

Stemmeskjema: Semifinale 2

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s