I morgen: Finale i Australia Decides

I morgen formiddag kl. 10.30 norsk tid kan du starte dagen med å se Australia Decides, da er det Australias tid for å finne sin representant til Eurovision 2020! Sendingen streames live på Facebook, på siden SBS Eurovision.

Dette er Australias andre år med nasjonal finale, og 10 finalister vil kjempe om seieren i Australia Decides. Sendingen vil bli ledet av Joel Creasey og Myf Warhurst. De har også fått med seg kjente og kjære Eurovision stjerner som gjesteartister. Fjorårets vinner Kate Miller-Heidke vil opptre, Australias representant fra 2016, Dami Im kommer, og det samme gjør Australias Junior Eurovision representant fra 2019, Jordan Antony vil opptre på scenen. Sist men ikke minst vil Eurovision vinneren fra 2015, Sveriges egen Måns Zelmerlöw gjeste den australske Eurovision scenen.

Dette er de 10 finalistene og låtene skal kjempe om seier og bli Australias 6. representant i Eurovision Song Contest. De opptrer vi følgende rekkefølge:

1. iOTA – Life

2. Jordan-Ravi – Pushing Stars

3. Jaguar Jonze – Rabbit Hole

4. Jack Vidgen – I Am King I Am Queen

5. Vanessa Amorosi – Lessons Of Love

6. Diana Rouvas – Can We Make Heaven

7. Mitch Tambo – Together

8. Casey Donovan – Proud

9. Montaigne – Don’t Break Me

10. Didirri – RawStuff

Har du en favoritt blant Australias 10 finalister?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria, 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel. Hun ble medlem av Eurovision Squad i 2020, og har også skrevet om Eurovision på egen blogg i 4 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s