Australia får ikke reise til Rotterdam

I dag ble det besluttet at Montaigne ikke kommer til å reise til Rotterdam for å delta i årets Eurovision Song Contest. Australia har på grunn av Covid-19 pandemien innført veldig strenge reise restriksjoner. Australia vil derfor delta med deres «live-on-tape», forhåndsinnspilte klipp av deres opptreden.

Montaigne skal tidlig ha uttrykt tvil om hun ville få lov til å reise til Rotterdam. I et intervju med eurovision.tv sier Montaigne at hun selvsagt er skuffet, men at hun likevel er glad hun kan få delta ved bruk av forhåndsinnspilt «live-on-tape» opptreden. Dette var noe alle land måtte sende inn i år i tilfelle Covid-19 situasjonen ikke tillater delegasjonene å reise til Rotterdam eller om noen havner i karantene mens de er i Rotterdam etc. Alle de forhåndsinnspilte klippene vil bli vist i YouTube sendingen «Eurovision Song Celebration: Live-On-Tape» lørdag 29. mai på Eurovisions offisielle YouTube kanal.

Les mer om Montaigne i våres presentasjoner fra 2021 og 2020!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria, 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel. Hun ble medlem av Eurovision Squad i 2020, og har også skrevet om Eurovision på egen blogg i 4 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s