Last ned stemmeskjema til Eurovision-festen

Nå er det kun to dager igjen til den første semifinalen i Eurovision Song Contest 2021. 39 spente deltakere er klare for å vise fram sine låter med målet om å gå i fotsporene til Duncan Laurence. Vi vet at det er mange der ute som planlegger Eurovision-fest til uka, og for mange er et stemmeskjema en viktig del av moroa. Hvor man kan gi alle bidragene poeng i forskjellige kategorier, skrive ned kommentarer, og om han har lyst til å bryne seg litt på mattekunnskapene sine kan man regne sammen alle poengene og kåre sin vinner for kvelden.

Så enten du sitter alene eller har noen rundt deg du skal se Eurovision sammen med, så har vi i Eurovision Squad stelt i stand stemmeskjema for begge semifinalene som du kan laste ned her. Stemmeskjema for finalen kommer på fredag når vi vet alle finalistene. Vi ønsker alle der ute en fantastisk Eurovision-uke og alle deltakere lykke til i Rotterdam.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s