Last ned stemmeskjema for finalen

Begge semifinalene i årets Eurovision Song Contest er unnagjort. Det betyr at den store finalen er det eneste som nå gjenstår før vi kan kåre vinneren av et veldig etterlengtet Eurovision-år. Og nå kan du laste ned vårt stemmeskjema for din store finalefest her hos oss i Eurovision Squad. Print ut, gi poeng, skriv kommentarer, og lag Eurovision-fest hjemme i stua. Vi gleder oss til finalen og ønsker vår kjære TIX masse lykke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s