Jedward opptrer i Junior Eurovision Song Contest 2016

jedwardhologram

Det ble tidligere annonsert at John og Edward Grimes, bedre kjent som Jedward (Irland 2011 og 2012) skulle være dommere i årets Junior Eurovision Song Contest (JESC). Nå er det også blitt meddelt at de skal fremføre sin nyeste og egenskrevne singel Hologram under årets finale. John og Edward har siden de selv deltok i Eurovision skrevet og produsert en rekke låter selv, og dette vil være en av deres større TV-opptredener med egenskrevet materiale.

Selv er jeg stor fan av disse unike tvillingene og ville gjerne likt å se de tilbake i Eurovision en gang i fremtiden. Hva med dere? Hører Jedward til i Eurovision?

JESC vil bli avholdt i Malta på søndag 20. november, kl. 16:00 i norsk tid.

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s