Om oss

Vi i Eurovision Squad brenner for Eurovision Song Contest og alt som har med dette fantastiske univers å gjøre. Siden er opprettet for at vi skal kunne få dele vårt store engasjement og glede med alle andre nordmenn, og kanskje klare å fange noen nye fans på veien.

Tina Bekkholt
Tina, 29 år, opprettet Eurovision Squad i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Jesper Hjellnes
Jesper, 23 år, har fulgt med på Eurovision siden 2010, og har elsket det siden den gang. Han elsker det fordi han er glad i musikk, og synes konkurranseformatet i ESC er spennende og interessant å følge med på. Jesper har tidligere forsøkt seg som Eurovision-blogger, men dette er første gangen han skriver på en felles side sammen med andre.

Hanne Rams
Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Victoria Pederssen
Victoria, 20 år, svært interessert i språk og kultur og har fulgt med på Eurovision siden 2010. Er veldig glad i å synge og lager coverversjoner av Eurovision-bidrag. Hun har delt en del av sine egne meninger om tidligere års show og bidrag på sosiale medier, men har aldri tidligere blogget om emnet.

Tone Maria Jonassen
Tone Maria, 28 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med «My Heart Goes Boom». Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor i 12 år. Hun ble medlem av Eurovision Squad i 2020, og har også skrevet om Eurovision på egen blogg i 3 år.