Om oss

Vi i Eurovision Squad brenner for Eurovision Song Contest og alt som har med dette fantastiske univers å gjøre. Siden er opprettet for at vi skal kunne få dele vårt store engasjement og glede med alle andre nordmenn, og kanskje klare å fange noen nye fans på veien.

Tina Bekkholt
Tina, 29 år, opprettet Eurovision Squad i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Jesper Hjellnes
Jesper, 23 år, har fulgt med på Eurovision siden 2010, og har elsket det siden den gang. Han elsker det fordi han er glad i musikk, og synes konkurranseformatet i ESC er spennende og interessant å følge med på. Jesper har tidligere forsøkt seg som Eurovision-blogger, men dette er første gangen han skriver på en felles side sammen med andre.

Hanne Rams
Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Victoria Pederssen
Victoria, 20 år, svært interessert i språk og kultur og har fulgt med på Eurovision siden 2010. Er veldig glad i å synge og lager coverversjoner av Eurovision-bidrag. Hun har delt en del av sine egne meninger om tidligere års show og bidrag på sosiale medier, men har aldri tidligere blogget om emnet.