Christabelle skal representere Malta!

Christabelle_Manuela-6
Christabelle under øving til kveldens opptreden. Foto: TVM.

Det er ikke ofte vi ser at samtlige jurymedlemmer og publikum alle velger den samme vinneren, men i år skjedde dette i Malta. Christabelle er langt ifra et ukjent navn for Eurovision-fans, for hun har forsøkt og villet komme seg til Eurovision ved flere anledninger. Det var derfor en tydelig gråtkvalt jente som danket ut 15 andre deltakere med glans og løftet trofeet etter den lange finalen i Malta i kveld. Hun skal representere landet med låta Taboo som dere kan høre her:

Christabelle skal synge for Malta i den andre semifinalen av Eurovision Song Contest, den 10. mai. Dette er samme semifinale som Norge skal konkurrere i, så hvis dere har sansen for Christabelle har dere muligheten til å stemme henne helt frem til finalen.

Er du enig i at dette var det riktige valget for Malta i år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s