Nok en person utslått i Israel

wsi-imageoptim-The-Next-Star-2018-Howie-DanaoI går holdt Israel 5. delfinale i deres utvelgelse HaKokhav HaBa 2018. Her skulle åtte deltakere konkurrere om syv plasser i kvartfinalene. Artistene møttes til dueller, hvor de svakeste i hver duell til slutt måtte møte hverandre. Den som kom dårligst ut i siste duell måtte derfor reise hjem igjen. Slik så kvelden ut:

Duell I:
Chen Aharoni & Jonathan Mergui
Adva Omer og Eden Meiri

Duell II:
José Steinberg
Riki Ben Ari

Duell III:
Ravit Batashvili
Shay & Gilad

Duell IV:
Howie Danao
Netta Barzlai

Chen Aharoni & Jonathan Mergui, Riki Ben Ari, Ravit Batshvili og Netta Barzilai vant sine dueller. To andre bidrag ble i etterkant reddet fra å konkurrere i de avsluttende duellene. Disse var Howie Danao og Advna Omer & Eden Meiri.

Det betydde at José Steinberg måtte møte Shay og Gilad i den avsluttende duellen. Her kom sistnevnte svakest ut og José gikk videre med de andre konkurrentene.

Finalen i Israel skal finne sted 13. februar.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s