Her er danskenes finalister

Albin-Fredy-LjungqvistDanskene har endelig lettet på sløret og fortalt fansen hvilke bidrag som skal konkurrere i den danske MGP- finalen 10. februar. Blant årets deltakere er både erfarne og nye artister representert. Verdt å merke seg er Sannie, som er bedre kjent under artistnavnet Whigfield. Hun gjorde det stort med låta «Saturday Night» på 90-tallet. Flere av årets deltakere har også deltatt i DMGP før. Svenske Albin Fredy var med i 2013, mens Ditte Marie er med for tredje gang. Her er den fulle lista med deltakere og låter:

01. Ditte Marie – Riot
02. Anna Ritsmar – Starlight
03. Rasmussen – Higher Ground
04. Sannie – Boys On Girls
05. Sandra – Angels To My Battlefield
06. Lasse Meling – Unfound
07. CARLSEN – Standing Up For Love
08. KARUI – Signals
09. Rikke Ganer-Tolsøe – Holder Fast I Ingenting
10. Albin Fredy – Music For The Road

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s