Martin Österdahl tar over jobben til Jon Ola Sand etter finalen!

Tidligere i høst ble det kjent at 2020-utgaven av eurovision song contest blir den siste hvor norske Jon Ola Sand skal være executive supervisor. Årets utgave blir den 10’ende som Sand har ledet – og det er derfor store sko som skal fylles.

giphy (2)

EBU bestemte derfor nylig at mannen som skal overta etter Jon Ola er svenske Martin Österdahl. Österdahl har i følge EBU 2 tiår med erfaring. Deriblant som executive producer i eurovision song contest både i 2013 og 2016. Han beskrives derfor som «den perfekte kandidat til å overta og bygge videre på det fantastiske arbeidet gjort av Jon Ola Sand det siste tiåret».

Martin_Osterdahl

Litt vemodig er det jo at jobben går til en svenske – men vi velger å stole på at EBU finner de beste folka for jobben! Etter at Sand går av som excecutive supervisor i mai, kommer han tilbake til NRK for å starte på noe nytt!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s