Heathers for Irland?

000ba506-800Det har vært uvanlig stille fra Irland denne sesongen. Derfor spekuleres det i at en annonsering av årets eurovision-deltaker er rett rundt hjørnet. Artistene som det nå snakkes om i den forbindelse er tvillingene Louise og Ellie MacNamara. Sammen utgjør de gruppa Heathers.

Enn så lenge så har det kun kommet ett lite glimt av relevant informasjon rundt jentenes deltakelse. De har ikke takket nei, enda.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s