Resultatet fra 4. delfinale i Israel

Adva OmerEtter gårsdagens israelske delfinale, har fem deltakere omsider kommet seg videre i konkurransen. Direkte fra duellene gikk Adva Omer, Netta Barzilai og Chen Aharoni direkte til neste runde. Sarit Hativa, Eden Meiri og Jonathan Margi var svakest i sine dueller, så de møttes til avsluttende duell – hvor Sarit Hativa gjorde det dårligst og måtte reise hjem.

Femte delfinale i Israel finner sted i kveld. Den kan ses her: mako.co.il/mako-vod.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s