Pelageya Stefoglo diskvalifisert i Moldova

maxresdefault2

Pelageya Stefoglo som hadde meldt seg på Moldovas utvelgelse «O melodie pentru Europa» med låten «Let’s start together right now» har nå blitt diskvalifisert fra utvelgelsen. Grunnen er at låten allerede ble sendt inn i Hviterussland.

Reglene for «O melodie pentru Europa» er at låter som allerede har blitt sendt inn til andre nasjonale finaler for Eurovision har ikke lov til å delta. Pelageya hadde allerede sendt inn låten sin til Hviterusslands utvelgelse, noe som betyr at «Let’s start together right now» vil ikke få mulighet til å være med i konkurransen.

Pelageya har blitt informert om regelbruddet, og skrev på sin Facebook-side i dag om sin skuffelse over avgjørelsen til TRM. Det har likevel vært andre artister i årets «O melodie pentru Europa» som har meldt seg på i andre land. Sasha Bognibov og Aaron Sibley hadde begge meldt seg på «1 in 360», San Marinos utvelgelse. Disse to får likevel være med siden dette ikke var med de samme sangene, og påmeldingene skjedde før TRM hadde annonsert reglene for årets konkurranse.

Auditions vil finne sted onsdag denne uken. 27 artister vil kjempe om 16 plasser i semifinalen. Moldova velger sin deltaker til Eurovision 2018 i slutten av februar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s