3 videre og en trakk seg i Romania i kveld!

maxresdefault (3)I kveld ble første av fem semifinaler i konkurransen Selecţia Naţională avholdt i Romania. Her skulle tolv deltakere konkurrere om tre plasser i den kommende finalen. 12 ble dessverre til 11 i forkant av kvelden show. Dette skal være at artisten Tom Hartis har måttet holde seg hjemme grunnet helsemessige årsaker.

Tre artister er etter i kveld klare for finalen. Disse tre er:
Eduard Santha
Echoes
og Alexia & Marei

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s