2 deltakere i gresk finale?

Ryktene går fram og tilbake i Hellas – og vi prøver så godt vi kan å holde tritt! Nå har det seg slik at to navn er blitt nevnt i sammenheng med en (kanskje, hvem vet!) mulig finale. Disse to er Demy og Stereo Soul. Det sies også at de vil opptre med to låter hver i en TV-sendt finale. Alt dette er selvfølgelig bare sladder enn så lenge – men vi håper jo selvfølgelig det er litt sannhet i det!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s