Clemens tar Amayas plass i Slovenia!

maxresdefaultÅtte deltakere var i år valgt ut til å opptre under årets slovenske utvelgelse Evrovizijska Melodija, eller EMA som det også kalles. Forrige uke kom dessverre nyheten om at Amaya (som er artistnavnet til Maja Keuc, som representerte Slovenia i eurovisionen i 2011) har valgt å trekke seg fra konkurransen. Dette skal være fordi hun heller vil fokusere på sitt debutalbum enn sin deltakelse i EMA.

Dette betyr at Clemens skal erstatte Keuc i konkurransen. Clemens har deltatt i EMA ved en tidligere anledning, nemlig i 2015. Så er derfor ikke fremmed  verken folket eller konkurransen.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s