Deltakerne til kvartfinalen i Rising Star er klare!

diana-golbiTirsdag kveld var siste runde av audition-delen av Israels utvelgelse, HaKokhav HaBa (הַכּוֹכָב הַבָּא) eller Rising Star som det også blir kalt. I de fire tidligere showene har tyve deltakere gått videre i konkurransen – og på tirsdag ble to til klare! Disse to ble Chen Zimerman & Noy Eisen og David Vanesyan.

Uken før var det fem deltakere som gikk videre i konkurransen. Disse var Chen Maximov, Ron Bohbot, Beta Zinc, The Alayev Family og Michal Shapira. Sistnevnte har siden forrige uke trukket seg fra konkurransen.

Dette betyr at vi nå vet navnet på alle deltakerne i kvartfinalen som begynner neste uke. Dette er de som fortsatt er i kampen om å bli Israels neste eurovision-bidrag:

Beatbox Element, Beta Zinc, Chen Maximov, Chen Zimerman & Noy Eisen, David Vanesyan, Diana Golbi, Hallelujah ‘Halli’ Lewis, Helen, Imri Ziv, Judy Layne, Julietta, Lee Sabach, Osher Biton, Ron Bohbot, Sapir Nahon, Ta-La-Te, The Alayev Family, Yona Shabin, Yonit Zaidenberg og Yosef Gal.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s