Storbritannia: Lucie Jones til Kyiv

Lucie Jones vant nylig «You decide» og skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest 2017 med låten «Never give up on you». Lucie slo ut 5 andre kandidater i kveldens finale som ble avholdt i London.

Lucie ble valgt ut som representant via en kombinasjon av 50/5o jury og telefonavstemning. Storbritannia er direktekvalifisert for finalen 13. mai som medlem av de 5 store. Joe & Jake med «You’re not alone» representerte Storbritannia i Stockholm i fjor og endte tredje sist i finalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s