Nano og Ace Wilder er Melodifestivalens første finalister!

680

7 artister sto i går på scenen under årets første semifinale av Melodifestivalen 2017. To gikk videre til finalen, to andre til andre sjansen og de tre siste måtte reise hjem. Resultatet av årets første semifinale så slik ut:

Direkte til finalen:
Nano – Hold On
Ace Wilder – Wild Child

Til andre sjansen:
Boris René – Her Kiss
De Vet Du – Road Trip

5. Dinah Nah – One More Night
6. Adrijana – Amare
7. Charlotte Perrelli – Mitt liv
Neste lørdag er 7 nye artister klare for å kapre to nye plasser i finalen og to i andre sjansen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s