De første semifinalistene i Litauen er valgt!

Greta-Zazza.jpgI går kveld var den første av totalt to kvartfinaler i Litauens utvelgelse «Eurovizijos Dainų Konkurso Nacionalinė Atranka» (som kan oversettes til «Nasjonal utvelgelse for Eurovision Song Contest). I løpet av denne kvelden derfor ble fire av de åtte semifinalistene valgt. Disse fire semifinalistene ble:

Aiste Pilvelyte – I’m Like a Wolf
Greta Zazza – Like I Love You
Iveta Zasimauskaite – You Saved Me
Sasha Song – Never Felt Like This Before

Førstkommende lørdag skal andre kvartfinale avholdes i Eurovizijos Antranka, hvor fire semifinalister til vil bli valgt. Fra semifinalen 4. mars går fire av de åtte semifinalistene videre til finalen 11. mars.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s