Robin Bengtsson og Owe Thörnqvist til finale i Sverige

owe5-jpg

Etter en spennende tredje semifinale av Melodifestivalen er det nå klart hvilke to som går til finalen og hvilke som skal til andre sjansen. Et noe overraskende utfall på mange Eurovision-fans, men vi liker vel overraskelser også, gjør vi ikke? En av de store favorittene endte nest sist , mens det kanskje mest kjente og kjære ansiktet i Eurovision-sammenheng endte på en sisteplass.  Slik så resultatet ut i kveld:

Til finalen:
Robin Bengtsson – I Can’t Go On
Owe Thörnqvist – Boogieman Blues

Til andre sjansen:
Anton Hagman – Kiss You Goodbye
Felix, Oscar & Omar / FO&O – Gotta Thing About You

5. Bella & Filippa – Crucified
6. Jasmine Kara – Gravity
7. 
Krista Siegfrids – Snurra min jord

Allikevel var det også et annet øyeblikk i kveld som fikk nesten like stor oppmerksomhet, nemlig da programleder David Lindgren i et lite nummer slikket deltaker Robin Bengtsson oppetter ansiktet, hvor han endte opp med å bli møtt med en trutmunn. Melodifestivalen har alltid vært classy!

img-5440-jpg

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s