Semifinalen i Litauen er fylt opp!

07_fusedmarc2.jpgFire plasser i neste ukes semifinale sto i kveld på spill hos de åtte deltakerne i andre delfinale i Eurovizijos Atranka i Litauen. De fire som i kveld fikk plasser i semifinalen møter Aiste Pilvelyte, Greta Zazza, Iveta Zasimauskaite og Sasha Song neste lørdag. Her skal de åtte bidragene konkurrere om fire finaleplasser. De fire resterende semifinaleplassene gikk til:

Fusedmarc – Rain of Revolution
Gabrielius Vagelis – Feel Myself Free
Kotryna Juodzevičiūtė – Love Shadow
Paula – Let You Go

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s