Presentasjon: Latvia

triana_park_line

TRIANA PARK | LINE
Skrevet av: Agnese Rakovska, Kristaps Ērglis og Kristians Rakovskis
Deltar i: 1. Semifinale

Facebook | Twitter


Bandet Triana Park startet sin karriere i 2008. De er kjent for sitt unike uttrykk på scenen, og har samlet seg opp en ganske stor fanskare i Latvia. Festival-opptredener har også gitt de fans i blant annet USA, Tyskland, Nederland og Østerrike. Nå får vi se om de klarer å fange flere fans fra resten av verden!

Sjangeren er pop, men man hører en tydelig kombinasjon av både pop, elektronika, hip hop og rock. Årets Latviske bidrag er skrevet av bandets vokalist, hennes bror og bassisten. Tydeligvis var låten egentlig aldri ment som et bidrag til Eurovision, men de skjønte at den kunne gjøre større ting når den ble en stor hit på radio i Latvia.

Bandet håper nå på å kunne nå ut til enda flere mennesker i verden ved å få stå på Eurovision-scenen i mai.

Hvordan tror du det vil gå?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s