Aisel klar for Aserbajdsjan

969418a0ab9e14231e3251381be5a00fTidligere denne måneden offentliggjorde kringkasteren İTV landets representant for den kommende eurovision song contest, som skal avholdes førstkommende mai. Årets valg har falt på artisten Aysel Mammadova, eller AISEL, som hun også kalles.

AISEL er 28 år gammel og kommer fra hovedstaden Baku. Hun har tidligere gått på flere ulike musikkskoler i hjemlandet. I tillegg til sanger er hun også pianist og komponist. Mest aktiv er hun innenfor sjangrene jazz og soul. Låten AISEL skal opptre med i Lisboa til våren vil bli offentliggjort ved et senere tidspunkt.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s