I kveld: 1. semifinale!

 

8dadf886-178f-48a9-a7a9-ca707e373a7e
Nettas åpning av jurysemien i går, slik vi får se det i kveld. Bilde: Thomas Hanses/eurovision.tv

 

Ja, nå braker det faktisk løs for alvor! I går ble den første jurysemifinalen avholdt, og i kveld er det tid for at oss bak TV-skjermen skal få se det hele. Norge stiller i den andre semifinalen på torsdag, så vi har dessverre ikke mulighet til å stemme på våre favoritter i kveldens semi. Disse deltar i kveld (klikk deg inn for å se et lite klipp):

 1. Kypros 
 2. Montenegro 
 3. Finland 
 4. Polen 
 5. Slovenia 
 6. Tsjekkia 
 7. Ungarn 
 8. Hviterussland 
 9. Serbia
 10. Belgia 
 11. Georgia 
 12. Australia 
 13. Island 
 14. Estland 
 15. Portugal 
 16. Hellas 
 17. San Marino 

Du kan se det hele i kveld kl. 21:00, tradisjonen tro hos NRK1, på NRK nett-TV eller helt clean uten kommentator via Eurovision sin offisielle YouTube kanal. Det er altså mange muligheter til å kunne få med seg dette. Og sistnevnte legger vi under her, slik at du kan se på akkurat her hos oss! Nyt kvelden!

OG IKKE GLEM Å SKRIVE UT VÅRE STEMMESKJEMA FOR I KVELD! FINN DE HER!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s