Anna & Emma vant MGP Jr

c54bf0f7-0da9-4614-891a-210ad4a988a7

Det ble duoen Anna & Emma og låten «Kloden er syk» som gikk av med seieren i kveldens finale i MGP Junior.

Av kveldens ti deltakere gikk Stone Heart med «Ække så kul som deg», Maria med «Musikkens budskap», Anna & Emma med «Kloden er syk» og Hedvig med «Du» videre til superfinalen etter å ha fått flest stemmer. Her var det til slutt Anna & Emma som kom lengst med sin låt om miljøet.

Anna & Emma er begge 11 år. Ifølge NRK gikk jentene i samme klasse, og til tross for at Emma senere har flyttet har jentene tatt vare på vennskapet. Emma som er datter av komikeren Vegard Ylvisåker går på musikkskole og begge jentene spiller piano. Anna går i speideren og driver med skitrening ved siden av musikken.

I tillegg til kveldens deltakere var i tillegg Norges Eurovision-representanter KEiiNO med i sendingen, der det blant annet ble nevnt da Alexandra fra gruppa selv var med i MGP Junior.

Angående deltakelse i Junior Eurovision har foreløpig NRK ikke gjort noen offisiell bekreftelse på om Anna & Emma får representere Norge i Polen i november, men ettersom NRK ikke har deltatt siden 2005 virker dette usannsynlig. Men vi i Eurovision på norsk vil uansett holde deg oppdatert med nyheter fra JESC-universet og annet innen MGP og Eurovision generelt. Følg med utover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s