Presentasjon: Moldova

NATALIA GORDIENKO | SUGAR
Skrevet av: Mikhail Gutseriev, Sharon Vaugh, Filipp Kirkorov & Dimitris Kontopoulos

Facebook Instagram | VK

Natalia Gordienko er 33 år gammel og kommer fra Moldovas hovedstad Chișinău. Hun er også kjent under alias som DJ Tasta, Natalie Toma og Natașa Rostova. I tillegg til sang er hun også danser – og har vært aktiv siden 2005. At hun nå er i eurovision song contest kan ha ligget i kortene lenge, for allerede som 15-åring begynte hun å delta i musikk-konkurranser. I 2005 ble hun en del av gruppa Millennium.

Dette er absolutt ikke hennes første gang på eurovision-scenen. I 2006 kunne vi nemlig se henne delta sammen med Connect-R og tidligere O-Zone medlem Arsenium. Sammen tok de en 20. plass under finalen i Aten det året. Siden den gang har hun blant annet deltatt i kjente festivaler som Slavianski Bazaar og New Wave. Hun har også prøvd seg ut som DJ en god stund.

I 2020 offentliggjorde Moldova at Natalia skulle representere dem i eurovision song contest med låta «Prison» . Etter kanselleringen var det usikkert om hun ville få en ny sjanse. Det fikk hun heldigvis og i år sender hun låta «Sugar» . Den er skrevet av Mikhail Gutseriev, Sharon Vaughn, Dimitris Kontopoulos og Filipp Kirkorov. Kontopoulos har skrevet flere bidrag til eurovision tidligere og er også en av mennene bak årets albanske bidrag «Karma» . Kirkorov er bedre kjent som Russland eurovision-general og står bak flere gode plasseringer i eurovision song contest. Vaughn står også bak flere eurovision-bidrag i år – og har vært med å skrive årets estiske bidrag «The Lucky One» . Det kan derfor virke som at Natalia har et solid team som er sugen på en skikkelig seier i konkurransen.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s