Disse gikk videre i Latvia

Av fjorten semifinalister i går kveld har Latvia nå stemt frem de ti som skal kjempe om seieren i Supernova 2023 neste lørdag, 11. februar. Blant de ti heldige finner vi også gjengangeren Markus Riva, som nok en gang gjør det han kan for å få denne plassen i Eurovision Song Contest. Kanskje er det hans år i år? Her er den fulle listen over finalistene:

  • 24. Avēnija – You Said
  • Alise Haijima – Tricky
  • Artūrs Hatti – Love Vibes
  • Avéi – Let Me Go
  • Luīze – You to Hold Me
  • Markus Riva – Forever
  • Patrisha – Hush
  • Raum – Fake Love
  • Sudden Lights – Aijā
  • Toms Kalderauskis – When It All Falls

Det er 50/50 jury og folket som skal stemme frem årets Latviske representant neste lørdag.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s