I kveld: Kroatia velger igjennom Dora 2023

Et annet land som velger i kveld er Kroatia. De har hele 18 deltakere klare for å vise hva de har i kveldens store finale. Blant disse 18 er det altså kun en som skal velges ut i kveld, og det blir bestemt at 50/50 jury og folkestemmer. Disse kjemper om årets kroatiske plass i Eurovision:

 1. Top of the Pops ft. Mario 5reković Putovanje
 2. YogiLove at First Sight
 3. Boris ŠtokGrijeh
 4. Tajana BelinaDom
 5. Krešo & Kisele KišeKme kme
 6. Maja Grgić I Still Live
 7. Barbara MunjasPutem snova
 8. ĐanaFree Fallin’
 9. Patricia GaspariniI Will Wait
 10. The Splitters Lost and Found
 11. Hana Mašić Nesreća
 12. Damir KedžoAngels and Demons
 13. Martha MayDistance
 14. Detour Master Blaster
 15. Meri Andraković Bye Bye Blonde
 16. Let 3 Mama ŠČ!
 17. Eni Jurišić Kreni dalje
 18. Harmonija Disonance Nevera (Lei, lei)

Er Kroatia landet du vil følge i kveld kan du se det på HRTi via denne linken i kveld klokken 20:15. Med så mange bidrag å gå igjennom blir dette en helaften, og den er forventet å være over rundt 23:05 i kveld. Måtte den beste vinne!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s