Marcus & Martinus og Paul Rey til finalen i Sverige

Marcus & Martinus er et steg nærmere å representere Sverige i Eurovision Song Contest 2023. Bilde: SVT

Kveldens store fest i Sverige er over, og svenskene har stemt frem to nye finalister og to semifinalister som får en siste sjanse. Det er altså nummer første- og andreplass som er videre til finalen, og tredje- og fjerdeplass som gå til semifinalen.

Det var altså, som forventet, norske Marcus & Martinus som fikk aller flest stemmer i kveld! Gratulerer så mye! Det er mye delte meninger her i Norge om at de norske gutta deltar for nabolandet, men vi håper at alle i det minste viser respekt i kommentarfelt og sosiale medier. Det er lov å være både for og imot, men det hjelper ingenting å oppføre seg stygt.

  1. Marcus & Martinus – Air (ukjent poengsum)
  2. Paul Rey – Royals (85 poeng)
  3. Nordman – Släpp alla sorger (75 poeng)
  4. Melanie Wehbe – For the Show (57 poeng)
  5. Ida-Lova – Låt hela stan se på (36 poeng)
  6. Laurell – Sober (30 poeng)
  7. Casanovas – Så kommer känslorna tillbaka (29 poeng)

Så var det kun den siste delfinalen igjen i Sverige, og bare syv låter igjen som vi hittil ikke har fått høre enda. Det blir spennende å følge med på hvem de velger til slutt, neste uke vil vi få høre den store forhåndsfavoritten Loreen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s