I kveld: Semifinale i Sverige

Nå skal Sverige avholde sin semifinale, for å finne sine siste fire finalister til neste lørdag. Halvparten av kveldens bidrag vil altså ta seg videre til finalen. Semifinalistene er de som har havnet på en tredje- eller fjerdeplass i sine delfinaler. Disse skal kjempe om de siste finaleplassene det mellom i kveld:

  1. Theoz Mer av dig
  2. MarietteOne Day
  3. Victor CroneDiamonds
  4. Tennessee Tears Now I Know
  5. Elov & BenyRaggen går
  6. Melanie WehbeFor the Show
  7. Nordman Släpp alla sorger
  8. Kiana Where Did You Go

Nå har vi også laget stemmeskjema til semifinalen i Sverige, hurra! Vi vil også ha stemmeskjema til finalen neste lørdag. Kveldens skjema kan du laste ned her (enten som word fil øverst, eller som PDF under):

Du kan se alt på SVT1 eller SVT Play her inne i kveld klokken 20:00. Det skal vare i en og en halv time, slik det pleier. Det er også mulig å se semifinalen i etterkant.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s