Presentasjon: Storbritannia

Mae Muller – I Wrote a Song

Skrevet av: Holly Mae Muller, Karen Poole og Lewis Thompson

Direktekvalifisert til finalen – Lørdag 14. mai

InstagramTikTokTwitter

Årets vertsland har valgt Mae Muller som sin representant til Eurovision Song Contest 2023. Storbritannias låt heter «I Wrote a Song» og ble valgt internt av BBC.

Holly Mae Muller ble født 26. august 1997 i London i England. Muller begynte å skrive egne låter da hun var åtte, og ti år gammel var hun å se i musikkvideoen til «Grace Kelly» av Mika som også var programleder for fjorårets Eurovision i Torino. Senere gikk hun på kunstskole i London. I 2017 lastet hun opp et par demoer på Soundcloud, noe som året etter ledet til hennes første albumutgivelse. Siden har hun gitt ut flere låter, og var blant annet med på «Better Days» sammen med Neiked og Polo G i 2021. Låten kom inn på topplistene i flere land, og dukket også opp på VG-lista her i Norge.

Mae Muller er direktekvalifisert for finalen lørdag 14. mai. I fjor reiste Storbritannia seg etter mange års nedturer med Sam Ryders andreplass. Kan Mae Muller gjenta suksessen å gi britene nok et fantastisk resultat i mai?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s