Presentasjon: Østerrike

Bilde: EBU/Huy Tran

TEYA & SALENA | WHO THE HELL IS EDGAR?

Skrevet av: Pele Loriano, Ronald Janeček, Selina Maria Edbauer og Teodora Spiric

Deltar i: Semifinale 2

Twitter | TikTok

Hvem i huleste er Edgar?! Det spør Teya og Salena om i deres Eurovision Song Contest bidrag. Spoiler alert; det er altså snakk om selveste Edgar Allen Poe! Hvem skulle trodd at vi skulle få oppleve en sang om Edgar Allen Poe i Eurovision?! Sangen handler riktig nok ikke om Edgar Allen Poe og hans liv og virke, sangen setter et satirisk søkelys på musikk industrien, hvordan låtskrivere tjener 0.003 cents per stream og hvordan kvinnelige artister må kjempe ekstra hardt for anerkjennelse.

Teya og Salena møttes og ble kjent da de deltok i det østerrikske talent showet «Starmania 21». Både Teya og Salena har forsøkt å representere Østerrike tidligere, og bestemte seg derfor for å slå seg sammen for å oppnå deres felles drøm om Eurovision.

Vi får håpe at tallet 13 vil bli et lykketall for Teya og Salena, da Østerrike deltar som land nr. 13 i semifinale 2. Vil du stemme på Østerrike, må du vente til de eventuelt kommer til finalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s