Låter vi mistet 2024: Dag 14

For oss som lever i Eurovision-bobla året rundt er det få ting som er så frustrerende som at
låtene som ikke kommer forbi sine nasjonale finaler fort blir bortgjemt og glemt. Det er også noe med dette som gjør at man virkelig merker at det ikke er mulig å konkurrere i musikk, og derfor har Eurovisionsquad lyst til å hente frem 65 låter daglig fra litt her og der som vi gikk glipp av i årets sesong.
Vi ønsker at det skal lønne seg å være en del av dette konseptet uavhengig av resultat!
Gi gjerne en clap til låta øverst hvis du liker den!

Alle låtene vil bli lagt inn i denne spillelista på Spotify, så gi en follow på spillelista vår og få en ny låt hver dag. Følg oss også gjerne på TikTok og Instagram hvis du ønsker disse daglige låtene rett inn i feeden din der!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina opprettet Eurovision på norsk (nå Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og har en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar