Ungarn er klare for finale

hungary-2019-joci-papai.jpg

Etter 3 delfinaler og to semifinaler har Ungarn nå kommet til enighet om hvem som skal få stå på scenen til slutt og virkelig kjempe om en billett til Tel Aviv. De fire siste ble valgt i går kveld, og inneholder nok et kjent fjes, nemlig Joci Pápai, som gjorde suksess for Ungarn i Eurovision 2017. Han scoret i kveld hele 45 av mulige 50 poeng og ble kveldens vinner! Vil vi kunne se han på Eurovision-scenen igjen i år mon tro? Det var forøvrig ganske høye poeng som ble gitt ut denne kvelden generelt.
Her er kveldens fulle resultatliste med poeng:

Videre til finalen på poeng:
Joci PápaiAz Én Apám (45 poeng)
Gergő SzekérMadár, Repülj! (43 poeng)
Bogi NagyHolnap (42 poeng)

Videre til finalen etter folkets avstemming:
Fatal ErrorKulcs (40 poeng)

Ute av konkurransen:
Gergő OláhHozzád Bújnék (41 poeng)
Mocsok 1 KölykökEgyszer (39 poeng)
Ruby HarlemForró (38 poeng)
Timi Antal feat. Gergő DemkoKedves Világ! (38 poeng)
NomadA Remény Hídjai (36 poeng)

Da er altså hele finale line-upen klar til neste uke. Hvem er din favoritt blant årets finalister?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s