I kveld: Romania holder finale

Mirela-VaidaI løpet av helgen har vi i skrivende stund fått 4 nye bidrag, som er klare til å reise til Tel Aviv i mai. Før helgen er omme skal vi komme oss opp til 5! Den siste låten er det Romania som står får. I deres finale er det 12 bidrag. Kun ett av disse kan reise til Israel 3 måneder. De som skal forsøke å kapre seieren i kveld er:

01. Linda Teodosiu – Renegades  (Forræder)
02. Olivier Kaye – Right Now (Akkurat nå)
03. Laura Bretan – Dear Father (Kjære far)
04. Teodora Dinu – Skyscraper (Skyskraper)
05. Claudi Mirea – We Are The Ones (Vi er dem)
06. Aldo Blaga – Your Journey (Din reise)
07. Ester Peony – On A Sunday (På en søndag)
08. Letiția Moisescu & Sensibil Balkan – Daina
09. Bella Santiago – Army Of Love (Hæren av kjærlighet)
10. Trooper – Destin (Skjebne)
11. Dya & Lucian Colareza – Without You (Sin Ti) (Uten deg)
12. Vaida – Underground (Undergrunn)

Vinneren blir kåret i ekte eurovision-stil, nemlig 50/50 av folket og en jury. Denne juryen består av Emmelie de Forest (ESC-vinner for Danmark i 2013), Tali Eshkoli, William Lee Adams, Deban Aderemi, Serban Cazan og Alex Calancea.

En kjent figur som også vil være å se i kveld er fjorårets eurovision-vinner, Netta Barzilai. Andre artister som skal være med på å gi det rumenske folket en skikkelig magisk musikk-kveld er Emmelie de Forest og Inis Nerziri. Sistnevnte er en artist som blant annet har vært å se i den albanske esc-utvelgelsen Festivali i Këngës i 2017.

Kveldens finale sendes direkte fra București, og Aurelian Temişan og Ilinca Avram blir å se som programledere. Den starter klokken 19:30 norsk tid og kan ses på TVR, og direkte på deres youtube-side her: youtube.com/channel/UChdrIsY

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s