Ester Peony er Romanias vinner

maxresdefault (8)Finalen i Romania har nådd sin slutt, og det ble til slutt Ester Peony som gikk seirende ut av konkurransen! Låten årets vinner skal opptre med i eurovision song contest heter «On A Sunday» (på en søndag), og kan høres lenger ned i innlegget.

I Tel Aviv skal Romania opptre i første halvdel av andre semifinale. I den semifinalen møter de blant annet PÆNDA fra Østerrike, Sergey Lazarev fra Russland og det norske bidraget som vi velger om litt i underkant av 2 uker!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s