I kveld: Unser Lied für Israel

Aly-Ryan-press-photo-by-Enl1te-2017-billboard-1548
Det å være direktekvalifisert til finalen, betyr ikke at man nødvendigvis gjør det så bra på resultatlistene. Det har «de fem store» opplevd ved flere anledninger de siste årene. I år har de derimot tatt en skikkelig helomvending, og flere av bidragene deres er tatt svært godt imot blant fansen! Bilal fra Frankrike, Mahmood fra Italia, Miki fra Spania og Michael fra Storbritannia er klare for den store finalen. Den eneste av dem som ikke har tatt sin valg i skrivende stund, er Tyskland. De holder sin finale i kveld!

Direkte fra Berlin i kveld skal Barbara Schöneberger og Linda Zervakis lede oss gjennom en finale full av tyske håpefulle. De seks vi får se i denne finalen har alle møtt internasjonale låtskrivere i forkant, for å få på plass 25 låter som ble sent inn. De seks beste er de vi får høre i kveld. Disse seks er Aly Ryan, BB Thomaz, Gregor Hägele, Lilly Among Clouds, Linus Bruhn og Makeda. I etterkant ble det også offentliggjort at gruppen Sisters også skal delta i finalen. Dette er bidragene vi får se i kveld:

01. BB Thomaz – Demons (Demoner)
02. Gregor Hägele – Let Me Go (La meg gå)
03. Aly Ryan – Wear Your Love (Ha på deg kjærlighet)
04. Makeda – The Day I Loved You Most (Dagen jeg elsket deg mest)
05. Lilly Among Clouds – Surprise (Overraskelse)
06. Linus Bruhn – Our City (Vår by)
07. Sisters – Sister (Søster)

Vinneren blir avgjort av det tyske folket, en jury kalt «eurovision-panelet» som består av 100 medlemmer og en internasjonal ekspertjury. Tidligere esc-vinner Lena vil også være å se som pauseunderholdning under finalen i kveld.

Klokken 20:15 norsk tid starter den tyske finalen. Den kan ses på Das Erste, eller her: live.daserste.de

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s