Hellas dropper planlagt finale!

esc-gewinner-18_8815212-original-imagegallery_standard
Etter sitt verste resultat på ti år, hadde Hellas tenkt å gå tilbake til sine nasjonale finaler, som de i år hadde droppet. De har likevel sett på saken igjen og ombestemt seg – Hellas vil derfor i 2017 også velge en artist og låt internt i kringkasteren ERT. Dette bidraget vil være klart tidligst i februar.

Det har tidligere i år blitt diskutert om Hellas igjen vil sende artisten ansvarlig for landets eneste eurovision seier, Helena Paparizou, som sin representant. Tiden vil vise hvor mye det ligger i dette ryktet.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s