BULGARIA VELGER BIDRAG INTERNT!

poli-genova-of-bulgaria-during-the-grand-final-of-eurovision
Ikke siden 2012 har det bulgarske folket fått velge både låt og artist som representerer dem i eurovisionen. Dette har i grunn ikke fungert spesielt godt for Bulgaria, men kringkasteren BNT velgte likevel å gjøre det samme i 2016. Dette var etter en 3 år pause fra eurovision song contest pga. økonomiske forhold og dårlige resultater i konkurransen. I 2016 forandret likevel alt seg når Poli Genova med låta «If Love Was a Crime» fikk en fjerdeplass i Stockholm – som er landets beste resultat noen sinne! Etter suksessen fra forrige eurovision tror derfor BNT at landet har en sjanse med denne metoden igjen – og vi krysser fingrene! Låta vil antageligvis være klar i slutten av februar/starten av mars. Artist-offentliggjøringen vil nok komme noe tidligere!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s