Marta og Artsvik er klare for finale i Armenia!

maxresdefaultI kveld ble andre semifinale i Depi Evratesil (Դեպի եվրատեսիլ) holdt i Armenia, hvor de to finalistene til neste ukes finale ble valgt! De to som gikk videre, og som skal konkurrere mot hverandre førstkommende lørdag, er Marta og Artsvik! Dette betyr at Syuzanna og Egine er ute av konkurransen.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s