Presentasjon: Litauen

Litauen presentasjonIeva Zasimauskaite – «When we’re old

Skrevet av: Vytautas Bikus

Deltar i: Første semifinale (Nummer 6).

24 år gamle Ieva har til tross for sin unge alder lang erfaring innen musikk. Hun begynte med pianotimer så tidlig som i seksårsalderen, og har tidligere deltatt i Junior Eurovision song contest som korist. 

Sangkarrieren som soloartist begynte da hun i 2012 kom på andreplass i den litauiske versjonen av «The voice», og i 2016 deltok hun i Litauens Eurovision- uttakning. Hun kom langt, men nådde dessverre ikke helt opp. Det gjorde hun derimot i år, med den rolige kjærlighetssangen «When we’re old».  

Sangen er skrevet av Vytautas Bikus, som er en velkjent låtskriver i Litauen. Han har skrevet flere av landets største hits, og i Eurovision- sammenheng har han skrevet låten «This time», som var Litauens bidrag i 2015.

Hva tror du om Litauens vinnersjanser i år?

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s