I kveld: 3. delfinale i MGP og i Litauen!

Lørdagskvelden er her! Det betyr: mer eurovision! Det er forsåvidt de samme som holder på så tidligere denne sesongen. Heldigvis for oss er en av dem Norge! I tillegg til Norge holder også Litauen på i kveld.

Begge landene har kommet til sin 3. delfinale. I Norge gjenstår det to delfinaler (Nord-Norge og Vest-Norge) – mens i Litauen begynner semifinalene neste uke.

tenor

Her hjemme i Norge er det delfinalen fra midt-Norge som står for tur. Her skal 4 bidrag som vanlig konkurrere om 1 finaleplass. Måten dette gjøres på er gjennom dueller. To og to synger mot hverandre i dueller som blir trukket under kveldens program. De som vinner hver sin duell møtes i en gull-duell hvor vinneren får en plass under finalen i Melodi Grand Prix i Trondheim Spektrum 15. februar. Dette er kveldens låter:

Alexandru – Pink Jacket (Rosa Jakke)
Kristin Husøy – Pray For Me (Be for meg)
Sie Gubba – Kjære du
Thomas Løseth feat. Erika Norwich – Vertigo (Svimmelhet)

33336

I løpet av kvelden vil man også få se finaleklare Akuvi fremføre
sitt bidrag «Som Du Er» .

Programledere i kveld er som vanlig Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave og Ronny Brede Aase. Lokasjon for kveldens begivenhet er H3 Arena på Fornebu. Delfinalen starter klokka 19:50 og holder på litt i overkant av en time. Hele showet kan ses her: tv.nrk.no/direkte/nrk1.


ScaryHomelyAmericancreamdraft-size_restricted

I Litauens show «Pabandom Iš Naujo!» skal man finne flere semifinalister. Til nå har vi kun 12 stykker – og flere skal det bli! 12 bidrag konkurrerer om de siste 6 plassene i semifinalene. Dette er kveldens 12 bidrag:

01. The Backs – Fully (Fullt)
02. Bernardas – Dad, Don’t Be Mad At Me (Far, ikke vær sint på meg)
03. Justina Žukauskaitė – Breathe In (Trekk pusten)
04. Rokas Povilius – Vilnius Calling (Vilnius ringer)
05. KaYra – Alligator
06. Lukas Bartaška – Where Is That Change? (Hvor er den endringen?)
07. Evgenya Redko – What About Us (Hva med oss)
08. Ruslanas Kirilkinas – Soldier’s Heart (Soldats hjerte)
09. Nombeko Angusté – Reikia Man (Trenger meg)
10. Vitalijus Špokaitis – Nemušk Savęs (Ikke drep deg selv)
11. Aistė Pilvelytė – Everlastingly (Evigvarlig-aktig)
12. THE ROOP – On Fire (I brann)

De som leder showet er Ieva Zasimauskaitė, Gabrielle Martirosia og Giedrius Masalskis. Juryen og publikum har like mye makt i kveld – og juryen har allerede avgitt sine stemmer. Alt starter klokken 20:00 norsk tid og kan ses her: lrt.lt/mediateka/tiesiogiai/lrt-televizija.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s