Kveldens finalist er KRISTIN !

kristinmgp2020

Etter nok en delfinale, denne gangen fra Midt-Norge, har vi fått en ny finalist, Kristin Husøy med Pray for Me!
Her har du kveldens resultat (vinneren er uthevet):

 1. Duell
  Alexandru – Pink Jacket
  Sie Gubba – Kjære du

 2. Duell
  Thomas Løseth – Vertigo
  Kristin Husøy – Pray for Me

  Gullduell
  Sie Gubba – Kjære du
  Kristin Husøy – Pray for Me

Kveldens delfinale bar, etter min mening, preg av lite sceneshow. Dette gjorde at jeg syns ingen av låtene kanskje fikk skinne så godt som de kunne gjort, og ikke få ut det fulle potensialet. Den allerede kvalifiserte finalisten som fremførte i kveld, Akuvi, hadde derimot mest show, selv om det var nærmest en tro kopi av Melodifestivalens Renaida for et par år siden (se videoer under).

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s