Her er MGP-artistene fra Vestlandet!

artistervestlandet2020

Allerede i dag fikk vi presentert Vestlandets artister som skal konkurrere neste lørdag. Selv om låtene ikke er tilgjengelige på strømmetjenester riktig ennå, så kan du høre alle på NRK sine nettsider. De skal bli gjort tilgjengelig på strømmetjenester ved midnatt.

Hege Bjerk Pang
Magnus BoknOver the Sea
Nordic TenorsIn This Special Place
Oda Loves YouLove Who We Love

Denne uken blir det også opptreden fra en allerede utplukket finalist, og nå er det Ulrikke sin tur.

Hvem ser du mest frem til å få se fremføre på lørdag?

 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s