Saška og Parvani Violet i den slovenske finalen!

I kveld konkurrerte ti deltakere om kun 2 plasser i den slovenske finalen. Den ene ble valgt av en jury og den andre ble bestemt av folket. De to heldige ble Saška og Parvani Violet! Låtene deres kan du høre lenger nedenfor.

I finalen var allerede 8 bidrag direktekvalifisert. Disse 8 er: Ana Soklič, Božidar Wolfand Wolf, Gaja Prestor, Imset, INMATE, Klara Jazbec, Lina Kuduzović, Manca Berlec, Simon Vadnjal og tidligere eurovision-deltaker Tinkara Kovač. Dato for finalen er 22. februar!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s