Rein Alexander vant for Øst-Norge!

reinalexander2020
Bilde: Dagbladet

Øst-Norge har hatt sin delfinale, og det var Rein Alexander som stakk av med seieren og kveldens finalebillett! Den allerede kvalifiserte finalisten som fremførte i kveld var Didrik og Emil Solli Tangen med sin låt Out of Air. Duellene ble som sist trukket tilfeldig live foran publikum i starten av showet, og slik ble kvelden til slutt (vinnere av duellene er uthevet):

Duell 1:
Tore Petterson – The Start of Something New
Kim Wigaard & Maria Mohn – Fool for Love

Duell 2:
JÆGER – What About Mars
Rein Alexander – One Last Time

Gullduell:
Kim Wigaard & Maria Mohn – Fool for Love
Rein Alexander – One Last Time

Vi vil gratulere så mye til Rein Alexander og gleder oss til å se ham i finalen!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s