Presentasjon: Malta

Christabelle

CHRISTABELLE – TABOO
Skrevet av: Muxu, Christabelle, Thomas G:son og Johnny Sanchez.
Deltar i: Andre semifinale (nr.  12).

Christabelle Borg er en 26 år gammel sangerinne og TV-personlighet. Hun har alltid vært interessert i musikk, og har også studert nettopp dette på Mounth St. Mary’s College.

Hun begynte sin TV-karriere som tenåring, da hun var programleder for Teen Trouble og Teen Traffic. I 2005 deltok hun i den maltesiske junior eurovision finalen. Den første deltakelsen ga mersmak. Hun har deltatt i den nasjonale esc-finalen på Malta intet mindre enn tre år på rad, før hun i år vant hele greia!

Låtskriver Thomas G:son er heller ikke fremmed for eurovision. Han har til nå skrevet nitti sanger til tolv nasjonale finaler. Seks av disse har han også skrevet for norske MGP. Tretten av låtene hans har nådd den internasjonale finalen i eurovision. Den låten han har gjort aller størst suksess med er «Euphoria«, som tok seieren i 2012 med artisten Loreen.

Erfaring fra både artist og låtskriver er altså i boks! Låten er klar! Vi håper det er akkurat dette som trengs for at Christabelle skal gjøre det bra i Lisboa til uka!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s