Presentasjon: Slovenia

Omar_Naber.jpg

OMAR NABER | ON MY WAY
Skrevet av: Omar Naber
Deltar i: Første Semifinale (Nr. 17)

Facebook | Twitter


Under forrige eurovision i Kiev, som var i 2005, fikk Omar Naber en 12. plass i semifinalen med låta «Stop». I år er han tilbake i samme by for revansj!

Omar har vært aktiv innenfor musikk siden tenårene. Han spiller opp til flere instrumenter, deriblant gitar og piano. Likevel skulle ikke gjennombruddet hans komme før i 2004, da han var 23 år gammel. Det året vant han nemlig en TV-talent konkurranse, som ga han muligheten til å delta i den slovenske eurovision-utvelgelsen EMA (Evrovizijska Melodija). Han vant konkurransen og fikk representere Slovenia i den kommende eurovision song contest.

Selv om han ikke gikk til topps i Ukraina i 2005 betyr det ikke at Omar har ligget på latsiden i etterkant. Han har siden da deltatt i EMA hele 4 ganger, nemlig 2009, 2011, 2014 og til slutt i 2017 – da han omsider vant konkurransen på ny. Dette gjorde han ved å blant annet danke ut publikums-favoritten BQL.

Låta «On My Way», som han nå skal representere Slovenia med, har han skrevet selv. Omar håper at å opptre i denne konkurransen vil gjøre han til et kjent navn innenfor musikken blant et enda større publikum. Det ville heller ikke skade om han klarte å ta den første seieren for Slovenia i eurovision song contest når han først er i gang! Så vi krysser fingrene for at i år er Nabers år!

Tror du Omar får sin revansje i år?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s